Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Εκσυχρονιζόμαστε Σοφάκη

  Αγαπημένη μου Σόφη,

    Επειδή όλα στις μέρες μας τρέχουν, τα μολύβια έχουν δώσει τη θέση τους στα πλήκτρα, τα χαρτιά στις οθόνες και η επικοινωνία μετριέται σε likes και tweets είπαμε να εκσυγχρονιστούμε κι εμείς.
    Σου φόρεσα ένα άλλο "φόντο" ,σε χρωμάτισα διαφορετικά και πλέον θα τα λέμε στα υπόλευκα. Ελπίζω να σου αρέσουν οι αλλαγές Σοφάκη. Εμένα για να είμαι ειλικρινής δεν μου ήταν ποτέ εύκολες , αν και πιστεύω στην χρησιμότητά τους και στο πόσο μπορούν , αν είναι κατ' επιλογή, να σου αλλάξουν διάθεση και μερικές φορές πορεία. Σε αυτό ελπίζω κι εγώ.
    Συνδεόμαστε στον κοινωνικό ιστό Σοφάκη και πλέον διαθέτουμε λογαριασμό στο twitter @DearSofi2012 , κανάλι στο you tube με το ίδιο όνομα και θα αποκτήσουμε εντός των επόμενων ημερών και λογαριασμό στο facebook. Χρειάζομαι βέβαια λίγο χρόνο μέχρι να μάθω να λειτουργώ όλα τα παραπάνω, αλλά αφού το κάνει όλος ο κόσμος άρα δεν είναι και πυρηνική φυσική.
    Καλορίζικα τα καινούρια μας μέσα λοιπόν Σοφάκη και να μας δώσουν τη δυνατότητα να τα λέμε πιο εύκολα και άμεσα με την παρέα. Πάμε για τα like και τα tweets μας !

   Με πολλά ηλεκτρονικά φιλιά

  Σε καληνυχτώ κοριτσάκι

2 σχόλια: