Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Μαύρες μπλούζες. Μαύρες ψυχές ;

    Αγαπημένη μου Σόφη,

       Υπέροχη μέρα σήμερα. Ο ήλιος ψηλά ζεστός και φωτεινός. Άρχοντας ! Αν οι μυρωδιές έξω ήταν λίγο πιο ¨λουλουδάτες" θα έλεγες πως ήταν άνοιξη. Ξυπνήσαμε και μετά το πρωινό βγήκαμε με τον Γιώργο για ψώνια από την λαϊκή αγορά και το φούρνο. Κατεβήκαμε κάτω και στρίβοντας από τη γωνία βλέπουμε μία ντουζίνα περίπου νέους ανθρώπους ντυμένους με ομοιομορφία.Μαύρα μπλουζάκια, παντελόνια οι περισσότεροι στρατιωτικού design και ύφος πολλά βαρύ.Ανάμεσά τους και μερικές γυναίκες εναρμονισμένες φυσικά με το στιλιστικό status. Στην αρχή αναρωτήθηκα τι κάνουν και ποιοι είναι αλλά δεν χρειάστηκαν παρά μόνο μερικά βήματα παραπάνω για να διακρίνω το σήμα στα μπλουζάκια τους. Ω, τι τιμή !! Ήρθαν και στη γειτονία μας οι μεραρχίες των ελευθερωτών . Γέμισε ο δρόμος υψηλά iq. Από τη μία ήθελα να γελάσω και από την άλλη είχα ένα σφίξιμο στο στομάχι από την αηδία και τη λύπηση γι'αυτούς τους ανθρώπους. Συγχώρεσε με Σοφάκη κι εσείς αγαπημένη μου παρέα για το σχόλιο αυτό εναντίον συνανθρώπων ,αλλά τι άλλο μπορεί να σου προκαλέσει μια "μεραρχία" από ανθρώπους που μαζεύονται με σκοπό,ως επί το πλείστον, να τρομοκρατήσουν ή ακόμη και να χειροδικήσουν σε όποιον μπορεί να είναι διαφορετικός από αυτούς. Αναρωτήθηκα τι γύρευαν στα μέρη μας κι ευτυχώς δεν χρειάστηκε να μάθω γιατί όταν γυρίσαμε είχαν ξεκουμπιστεί. Ας πάνε στο καλό κι εύχομαι μόνο εκεί και πουθενά αλλού.
       Καλή μου φίλη δεν έχω σκοπό σήμερα να το παίξω θεματοφύλακας των αξιών και των δικαιωμάτων του ανθρώπου.Κι εγώ αντιπαθώ κάποιους λαούς. Κι εγώ έχω γενικεύσει κι έχω στείλει για συνουσία το άτομο που με είχε εκνευρίσει μαζί με τους ομοεθνείς του. Παρόλα αυτά κι επειδή, με το μικρό μου το μυαλό , θεωρώ εαυτόν ως άνθρωπο με κοινή λογική, δεν θα κατηγορήσω κάποιον αλλοεθνή για την κατάντια της χώρας μου ούτε και θα επιτεθώ, λόγω αντιπάθειας, σε κάποιον που δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα. Κι εμένα μου πέταξαν αβγό στη στάση του λεωφορείο σε μία συνοικία μουσουλμάνων στο Λονδίνο. Ήμασταν 4 μη μουσουλμάνοι σε μία περιοχή όπου δεν είδαμε ούτε μία γυναίκα δίχως μαντήλα.Κάποιος θεώρησε σωστό να μας δείξει ότι δεν ήμασταν ευπρόσδεκτοι εκεί εκσφενδονίζοντας προς εμάς ένα αβγό.  Ε, δεν θα κάνω και ιερό πόλεμο στους μουσουλμάνους! Άλλωστε οι μαλάκες είναι σαν την Mythos. Παντού υπάρχει ένας!!Είναι τόσο μεγάλο το θέμα του ρατσισμού Σοφάκη που όσο μελάνι κι αν χυθεί γι'αυτό θα είναι πάντα λίγο.Τα πάντα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή. Για φαντάσου λέει, αύριο να μου επιτεθεί ένας αλλοδαπός και να με κλέψει. Θα κρατώ έπειτα την ίδια στάση που έχω και τώρα; Θα επικρατήσει η λογική μου να μου πει ότι αυτός ήταν ένας κακός ή απλά ένας πεινασμένος άνθρωπος κι όχι ένας κακός αλλοδαπός; Θέλω να πιστεύω πως θα επικρατήσει. Κι αν λέει, συμβεί σε κάποιον να του σκοτώσουν κοντινό του πρόσωπο, Τότε; Τότε μήπως θα το φορέσει το μπλουζάκι το μαύρο; Ο Θεός να μας φυλάει από απρόοπτα και από μαύρα μπλουζάκια που, για να λέμε και τα σωστά, συνήθως φοριούνται για πολύ πιο ποταπούς λόγους.
      Κι επειδή δεν θέλω να θεωρηθεί ότι υποθάλπω εγκληματίες δηλώνω πως την ίδια αηδία θα αισθανόμουν αν έξω από το σπίτι μου έβλεπα κάποιους "δημοκράτες" κομμουνιστές, να ετοιμάζουν το μανιφέστο του καλού κόκκινου, που δεν ανοίγει λίγο τις παρωπίδες του να δει ότι η θεωρία από την πράξη απέχουν χιλιόμετρα.Ακόμη όμως κι αν έβλεπα να χαιρετά τους περαστικούς χαμογελώντας εκείνο το μίασμα ο ΓΑΠ. Εκεί να δεις για τι iq θα μιλούσαμε!! Τον ψήφισα κι εγώ τότε, το 2009.Παίρνω το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί για τις δίχως τέλος προδοσίες του. Όπως είπε και ο φίλος μου ο Πέτρος " Έλεγε τότε στην διαφήμιση ο Γιωργάκης <Πάμε>. Κανείς μας όμως δεν το ρώτησε : Που; Ακολουθήσαμε σαν τα βόδια!!"
       Αυτά για σήμερα Σοφάκη μου.
     
      Σε καληνυχτώ και σε φιλώ γλυκά

      ΥΓ: Συνεχίζω την διατροφή ακάθεκτη . Μαζί με αυτό συνεχίζουμε και το τρέξιμο 3 φορές την εβδομάδα. Πάμε καλά.

1 σχόλιο:

  1. Συνεχίστε τις καλές σας συνήθειες, καλά μου εξαδέλφια.. Δεν είναι κι άσχημο, όταν γυρνάς πίσω, να σκέφτεσαι ότι η ζωή σου ήταν ένα σύνολο από καλές συνήθειες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή